Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (3.64 secunde)
Data viitoare, poate facem un meci de box. ... Mircea Badea a declarat, in prima pauza din "Confruntarea Greilor", ca scopul acestui meci este donarea de fonduri unei fundatii care se ocupa de tineri "Echipa lui Ciutacu conduce, ei conduc cu 10, noi avem 7.
Prima operatie de implant cohlear Nucleus bilateral a fost realizata unui copil de numai 11 luni de catre o echipa de medici romani, vineri, 5 iulie 2013, la Spitalul "M.S.
Selgros Cash&Carry Romania impreuna cu Chef Cezar Munteanu deruleaza pentru al treilea an consecutiv programul educational "Sanatatea incepe din farfurie". Acesta demareaza de Ziua Mondiala a Sanatatii si urmareste sa promoveze o alimentatie echilibrata pentru copii.
PROGRAMUL A DOUA SANSA, pe care il puteti citi in continuare. ... Ea s-a caracterizat, in esenta, prin campanii anti-coruptie, materializate, adesea, in vanatoare de vrajitoare.
Propunerea inaintata de administratia Combinatului in cadrul discutiilor purtate pentru negocierea contractului colectiv de munca (CCM), de majorare cu 33% a salariului de baza al angajatilor Uzinei Cocso Chimice (UCC) in conditiile in care acestia vor accepta prelungirea programului de lucru de la 6 la 8 ore, nu a fost deocamdata acceptata de cei mai multi dintre cei 1.800 de angajati ai uzinei.
De la paranormal la fizica experimentala (Autor: ... FARCAS) Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN - AATIP - de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea:
Guvernul 2 al premierului Calin Popescu Tariceanu a trecut aseara cu o majoritate zdrobitoare de votul Parlamentului, cu 303 voturi pentru si doar 27 impotriva.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit luni, 18 mai, la Palatul Elysee, cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy. Cei doi sefi de stat au programat un dejun de lucru oferit de presedintele Frantei.
Investitiile in ceea ce priveste protectia mediului, in valoare de 76 de milioane de dolari, cu care conducerea Mittal Steel Galati s-a laudat ca le-a facut in ultimii 5 ani, potrivit comunicatelor de presa transmise in citeva rinduri, s-au dovedit a fi facute doar pe hirtie.
Specialistii spun ca nu veti mai fi in criza de timp daca reusiti sa va cunoasteti foarte bine programul zilnic si sa schitati un plan, eliminand sau scurtand activitatile inutile.
Panourile solare ar putea deveni in curand o prezenta obisnuita pe foarte multe blocuri din Galati, statul urmand sa finanteze folosirea acestui sistem de incalzire. Asociatiile de proprietari sau persoanele care locuiesc la casa vor putea primi bani de la stat pentru a-si monta panouri solare pentru incalzire.
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
Societatea Romana de Pneumologie, impreuna cu Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si SIVECO Romania SA, in calitate de parteneri, implementeaza proiectului strategic "Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in baza Contractului de finantare cu numarul de identificare POSDRU 81/3.2/S/58451.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Iliescu sustine ca vizita lui Traian Basescu in SUA reprezinta "un lucru util" Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca vizita de lucru a lui Traian Basescu in SUA reprezinta un "lucru util", dar a mentionat ca ar fi fost necesar sa existe o deschidere mai mare in ultimii ani in privinta intaririi contactelor la nivel de sefi de stat.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
google-analytics.com